Tematski rođendani

Da rođendan vašeg deteta bude nezaboravan tu su tematski rođendani: Havaji, potraga za blagom, egipatska žurka, indijanci, super heroji, fudbalska žurka, laser party, svetleća krila…

Potraga za blagom

U ovoj čarobnoj priči deca postaju gusari sa svim potrebnim rekvizitima. Kape, marame, tetovaže samo su deo opreme koje dobiju na ulasku u čarobni svet gusara. Kapetan Vas dočekuje i vodi u nezaboravnu avanturu potrage za blagom.Za realizaciju gusarskih igara koristi se deo igraonice u kojoj se uz potragu za blagom deca takmice u spretnosti i preciznost.

Indijanci

Zbog velikog interesovanja za temaske rođendane pored Havajske žurke i potrage za blagom uvrstili smo još jednu temu u naš program. Inspiracija za kreativnost na temu Indijanaca je nepresušna. I ovog puta potrudićemo se da kroz igru i nova saznanja naučimo decu o značaju Indijanskog poglavice, Mališani će saznati na koji način su Indijanci komunicirali sa životinjama. Šta je to indijanska vatra i kakav su etički kodeks poštovali, kako su lovili i kakvu su hranu voleli. Uz pomoć improvizovane vatre povezaćemo se sa Indijanskim totemima praćeni zvukom nadaleko poznate indijanske flaute.

Ovo je jedinstvena prilika da Vaše dete uz pomoć mašte i kreativnosti sa razlogom ponese ime kao što je Bik koji sedi, Ludi Konj ili Džeronimo.

Hawaii party

Magic City je idealno mesto za super zabavu i nezaboravnu proslavu rođendana vaših malih tinejdžera. I ovog leta doskočili smo vrućinama i ponudili Vam posebnu tematsku zabavu HULA HULA HAWAI PARTY.

Rezervacijom rođendana ove vrste, vašim mališanima ćete priuštiti pravi party na kojem će se devojčice plesom i karaokama zabavljati odevene u havajske haljine i nakit, a dečaci će se zabaviti prikladnim havajskim detaljima.

Egipatska žurka

NOVO!!!
Egipatska žurka u Magičnom gradu!
Budite drugačiji od ostalih!

Laser party

Laser žurke i svetleći robot u Magičnom gradu!!!!
Dodjite i zakažite vaš termin!