O nama

Magic City je luksuzno opremljena igraonica na površini od 320 m2, koja se nalazi u centru Niša, iza poslovnog centra „FORUM“ u ulici Drvarskoj br. 4, koja je paralelna sa ulicom Obrenovićevom.

Magiju tog novog grada čini maštovito oslikan prostor površine 120 m2 koji poseduje kućice tematski opremljene igračkama za dečake i devojčice (od frizerskih salona, bolničkih setova, kuhinjica opremljenih setovima za ručavanje do policijskih patrola i radionica za buduće majstore).

Najmlađe posetioce očekuju različiti setovi „Pertino“ kocki, različitih veličina i boja, veliki broj loptica, balona, vijača… Lavirint koji je opremljen različitim sadržajima, živih boja i obezbeđen na propisan način, je mesto zabave koje inspiriše decu različitih uzrasta.

Laseri različitih boja, karaoke, muzički sistemi sa ogromnom ponudom najsavremenijih muzičkih hitova.

Pinjate, balon dekoracije kao dodatne usluge uz mogućnost snimanja rođendana kamerom su usluge koje mozete dobiti na jednom mestu.

Obezbeđen je i poseban bar za roditelje pušače, koji mogu uz povlašćene cene pića i preko LCD-a, propratiti svoje najmlađe.

Igraonica poseduje tri toaleta i opremljena je savremenim klimatizaciono-ventilacionim sistemom, koji održavaju idealan kvalitet i temperaturu vazduha.