Novosti

***MAGIC CITY MUZIČKO ZABAVIŠTE***

Poštovani roditelji, u cilju da naši najmlađi upoznaju osnovne muzičke pojmove i veštine kroz igru, nudimo Vam mogućnost muzičkog zabavišta u našem prostoru. U muzičko zabavište se mogu upisati deca od 2 – 7 godina. Plan i program će pratiti dve grupe i to: prva grupa od 2 – 4 godine i druga grupa od 5 i 6 godina.

U okviru našeg muzičkog zabavišta radi se na:
– razvoju sluha;
– razvijanju vokalnih sposobnosti;
– razvoju osećaja za ritam.

Deca će imati priliku da se korišćenjem modernih metoda poput Kodalj i Montesori, upoznaju sa muzikom na njima omiljen način.
Svi zainteresovani mogu se prijaviti na telefon: 018/514-501 ili lično u prostorijama Magic City igraonice od 10h – 22h.

***U SUSRET NOVOJ GODINI***

U susret Novoj godini, 30.12.2015. u 16:00h igraonica Magic City organizuje dodelu novogodišnjih paketića. Sve što je potrebno da uradite, dragi roditelji, je da rezervišete termin i donesete paketić. Vas i Vaše mališane očekuje super zabava!!! Rezervacije na telefon: 018/514-501

***TEMATSKI ROĐENDAN – HAWAII PARTY***

Magic City je idealno mesto za super zabavu i nezaboravnu proslavu rođendana Vaših malih tinejdžera. Rezervacijom rođendana ove vrste, Vašim mališanima ćete priuštiti pravi party na kojem će se devojčice plesom i karaokama zabavljati odevene u havajske haljine i nakit, a dečaci će se zabaviti prikladnim havajskim detaljima.

***TEMATSKI ROĐENDAN – POTRAGA ZA BLAGOM***

U ovoj čarobnoj priči deca postaju gusari sa svim potrebnim rekvizitima. Kape, marame, tetovaže samo su deo opreme koje dobiju na ulasku u čarobni svet gusara. Kapetan Vas dočekuje i vodi u nezaboravnu avanturu potrage za blagom. Za realizaciju gusarskih igara koristi se deo igraonice u kojoj se uz potragu za blagom deca takmiče u spretnosti i preciznosti.

***LEDENO KRALJEVSTVO – LEDENA ELSA***

U magičnom gradu Ledena Elsa osim što će Vaše male prinčeve i princeze dobro zabaviti i rasplesati, pokazaće kako to ona tačno pravi pahulje na licu, ispričace svoju priču i podeliti avanture iz Ledenog Kraljevsta. Sve dodatne informacije mozete dobiti na telefon: 018/514-501 ili lično u prostorijama Magic City igraonice.

***KREATIVNE RADIONICE***

Deca kroz kreativne radionice izražavaju svoju maštovitost, izražavaju svoja osećanja i vežbaju motoriku. Jedna od najinteresantnijih stvari koje deca rado prave, boje, crtaju jesu životinje. Ove nedelje kao i prethodnih od ponedeljka do petka u vremenskom periodu od 10h do 15h trajaće radionica na temu JESEN. Dodjite da se družimo i zabavljamo. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon: 018/514-501. Vaš Magic City.

Negujte od malena kreativnost kod Vašeg deteta jer ćete mu tako pomoći da razvija nove ideje, da stvara i kreira. Pošto znamo da je teško uvek pronaći zanimljive zadatke predlažemo da u buduće pratite kreativne radionice u našem prostoru. Od ponedeljka do petka u vremenskom periodu od 10h do 15h trajaće radionice na različite teme u dečijem likovnom stvaralaštvu. Dođite da se družimo i zabavljamo. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon: 018/514-501. Vaš Magic City.

***DAY CARE***
Kretativni centar Magični Grad, ima razvijen koncept rada sa decom od 3 do 5 godina, u periodu od 9h do 15h, sa programom:

  • – fizičkih aktivnosti u prostoru od 100 m2, opremljenim strunjačama i X-box sistemom
  • – razvoja motoričkih sposobnosti (usvajanje svakodnevnih navika i samostalnog obavljanja zadataka)
  • – razvoj kreativnih sposobnosti (korišćenje raznih materijala i tehnika kretaivnog stvaranja)
  • – rekreativno-zabavni deo (osmišljenje igre za rekreaciju i razvoj socijalizacije)

Prijavljivanje za dvočasovne grupe na tel. 514 501

***DRUŽIONICA***
U periodu od 9h do 15h kroz kreativne radionice
Produženi boravak
U periodu od 9h do 15h
Tematski rodjendani